
Na zdjęciu poniżej nasze dania i tu zaproszę do Ewy, po przepis na boski chłodnik pomidorowo-truskawkowy. Słuchajcie.... był obłędny. Mało nie oblizałam kieliszka w którym był podany, tym bardziej się cieszę, że Ewa wstawiła na swój blog przepis.
Dania przygotowane razem z Dusią, przegrzebki z fasolą mung, krewetka marynowana w limonce z ziemniakiem, smażona na głębokim tłuszczu i smakołyk inspirowany grecką baklavą, mój faworyt, baklava z botwiną. Dusia, w razie jakichkolwiek uwag PISZ do mnie :)
A tu degustacja, czyli rozpusta i rozmowa o niej.
Dziewczyny, bardzo dziękuję za fantastyczną zabawę i niesamowitą współpracę. Mam nadzieję, że jeszcze będziemy miały możliwość tworzenia takich smakołyków.
Ściskam Ilona
Ps. Zapraszam już teraz po przepis na boską Baklavę z botwiną, czyli kuchnię fusion i kilka słów o niej.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz